Kan blive årets traktor: Næsten som en forsvarende mester

Massey Ferguson vandt sidste år titlen som årets traktor med ny 8S-serie. Nyt skud på stammen er også med i feltet denne gang.

Det gav stor opmærksomhed, da MF lancerede 8S-serien sidste år – og siden blev præmieret med Tractor of the Year.  Ikke mindst designet med et gab på 24 cm mellem motorhjelmen og førerhuset stikker ud i forhold til konkurrenterne.
I år er der så kommet flere modeller i 8S-serien, bl.a. den nye topmodel Massey Ferguson 8S.305 Dyna-VT, der både krydser 300 hk-grænsen og som noget nyt kan købes med MF’s trinløse transmission, deraf navnet Dyna-VT.

Om den nye model bliver kåret som årets traktor i Europa afgøres 19. oktober ved et arrangement under maskinudstillingen Eima i Italien.

Med den nye Dyna-VT trinløse transmission kan den nye traktormodel køres, hvor man eks. bruger fodpedalen til at finde hastigheden, mens traktoren selv indstiller de rette omdrejninger ud fra hastighed og belastning. Det skulle ifølge Massey Ferguson give en bedre køreoplevelse og et reduceret brændstofforbrug.

På kandidaten til årets traktor er Dyna-VT standard, mens den trinløse transmission tilvælges på de øvrige fem 8S-modeller.  

På udstyrslisten finder man eks. også MF’s nye Datatronic terminal, et nyt display til at overvåge forskellige indstillinger i en højre stolpe og et nyt armlæn med et nyt kørehåndtag.

 

I kampen om den europæiske titel Tractor of the Year består finalefeltet af

John Deere 7R 350 AutoPowr

Massey Ferguson 8S.305 Dyna-VT

New Holland T6.180 Methane Power

Valtra T235 Direct

Case IH Optum 300 CVXDrive AFS Connect

 

Sidste års vinder blev Massey Ferguson 8S.265.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.