Kan blive årets traktor: Ny Case IH er langt mere digital

For kort tid siden smækkede Case IH en ny 300 hestes traktor på markedet.

Med efternavnet AFS Connect så skal man kun kunne lidt Case IH-kodesprog for at forstå, hvad en af hovedpointerne er på de nye Optum-modeller, som er blevet præsenteret her i sensommeren – og allerede er ankommet til dansk jord.

Og hvorfor snakker vi om det lige nu?

Jo, traktoren er højaktuel, da den er med i det snævre finalefelt ved kåringen af årets traktor i Europa tirsdag 19. oktober.

Tilbage til den nye Optum. Traktoren er langt mere digital funderet end sin forgænger – og har overtaget en række elementer fra storebror Magnum, som var første ude med nye modelrække.

Med AFS Connect hentydes til en masse digitale muligheder på traktoren. Det omfatter bl.a. Case IH’s AFS Pro 1200 terminal, som giver en masse muligheder for at kommunikere med frem og tilbage mellem traktor og kontoret og andre enheder.

Case IH-piloter vil også lægger mærke til et nyt køre håndtag og armlænskonsol. Og så er der kommet noget bedre plads i kabinen, selvom den udefra ligner de Optum-modeller, som Case IH og CNH oprindelig introducerede i 2015.

 

I kampen om den europæiske titel Tractor of the Year består finalefeltet af

John Deere 7R 350 AutoPowr

Massey Ferguson 8S.305 Dyna-VT

New Holland T6.180 Methane Power

Valtra T235 Direct

Case IH Optum 300 CVXDrive AFS Connect

Sidste års vinder blev Massey Ferguson 8S.265.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.