Karl Mertz overtager HMC-Maskiner
Den 1. april 2019 overtager Karl Mertz A/S virksomheden HMC-Maskiner A/S med afdelinger i Sorø og Holbæk.

Pr. 1. april overtager Karl Mertz AGCO Full Line forhandlingen af Fendt og Massey Ferguson i det område HMC-Maskiner hidtil har dækket og bliver hermed forhandler på størstedelen af Sjælland, Møn og Lolland-Falster med det brede produktprogram som AGCO tilbyder.

Det skriver Karl Mertz A/s i en pressemeddelelse.

HMC-Maskiner A/S har i lighed med Karl Mertz A/S også været en del af Maskinhandler Indkøbsringen, så der bliver derfor en naturlig fortsættelse med mærker som Kuhn, Rauch, McConnel og Ferris i området.

En del andre agenturer som f.eks. Giant minilæssere og Honda ATV er ligeledes sammenfaldende og forsætter også i Karl Mertz A/S regi.

Overtager alle medarbejdere

Karl Mertz A/S overtager alle medarbejdere og samler alle aktiviteterne i HMC-Maskiner A/S hidtidige domicil i Sorø.

Det betyder, at det serviceværksted som HMC-Maskiner A/S hidtil har drevet i Holbæk, lukkes i forbindelse med overtagelsen, men Karl Mertz A/S sikrer service og reservedelsforsyning til kunderne fra Sorø afdelingen.

Mertz meget tilfredse

Både adm. direktør Anders Mikkelsen, Karl Mertz A/S og ejerkredsen bag HMC-Maskiner A/S er særdeles tilfredse med, at aftalen er kommet i stand. Det har ligget begge parter meget på sinde, at sikre de bedste vilkår for både medarbejdere og kunder i fremtiden. 

"Tendensen med færre kunder og større enheder er klar og for Karl Mertz A/S betyder det, at vi opnår en størrelse, hvor vi kan sælge og servicere maskiner til et større antal kunder samtidigt som vi får en mere effektiv drift. Vi har stor respekt for historien bag HMC-Maskiner A/S og vi ser frem til at forsætte og videreudvikle betjeningen af kunderne på Sjælland” udtaler Anders Mikkelsen.

På vegne af ejerkredsen bag HMC-Maskiner A/S udtaler Jesper I. Justesen:

"Vi havde gerne set HMC-Maskiner A/S videreført, men må også erkende, at vores forhandlerdistrikt ikke åbnede mulighed for at opfylde kravene til AGCO’s ”Route 66".

Når nu beslutningen så er truffet, så er vi glade for at det netop blev Karl Mertz A/S som kan overtage. Vi vil her gerne rette en stor tak til alle vores trofaste kunder, der gennem årene har været meget loyale overfor vores forretning i både Holbæk og Sorø". 

Han fortæller at det glæder dem også at alle de dygtige medarbejdere kan fortsætte hos Karl Mertz A/S med de samme jobfunktioner som de har haft hidtil.

Jesper I. Justesen vil selv være at finde i Karl Mertz A/S regi, som en del af salgsteamet og han ser frem til at fortsætte samarbejdet med alle de kunder som han kender i forvejen, i mange år fremover.


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.