Kartofler ud af skyggen på Borgeby
Den svenske landbrugsmesse Borgeby Fältdagar har i år kartoffelavl og internationalt udsyn som temaer.

Den venlige landbrugsmesse med den høje faglighed, Borgeby Fältdagar, har hvert år et tema. Men på den svenske messe, der i år foregår 29.-30. juni, bliver der i realiteten tale om to temaer - nemlig kartoffelavl og »internationalt udsyn«.

Ifølge arrangørerne vil kartoffeltemaet ikke mindst komme til udtryk gennem demonstrationer af diverse maskiner, men også forelæsninger og arrangementer om forædlingsteknik.

»Vi glæder os til at fokusere på kartoflerne og forhåbentlig øge status for denne populære afgrøde, som nok er blevet lidt overset på Borgeby de senere år,« siger Andreas Mårtensson, ansvarlig för Borgeby Fältdagar.

Når det gælder det internationale islæt, vil man søge at tiltrække flere internationale udstillere.

»Gennem internationale forelæsere og et øget internationalt fokus håber vi på at give Borgeby Fältdagar et løft og lokke endnu flere besøgende til fra alle verdens hjørner,« siger Erik Stjerndahl fra arrangøren, HIR Skåne.

Sidste år var der 369 udstillere og 21.500 besøgende på Borgeby Fältdagar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.