Kendt branchemand bliver ny salgschef for Pöttinger

Pöttinger udvider organisationen i Danmark med ansættelse af ny salgschef efter at Lars Andreasen blev direktør for Pöttinger i Skandinavien..

Den østrigske producent Pöttinger udvider nu organisationen med en ny salgschef. Den nye salgschef tiltræder posten i stedet for Lars Andreasen, der for nogen tid siden blev forfremmet til direktør for Pöttinger i Skandinavien.

Den nye salgschef er 53-årige Steen Lerche Hansen, der tiltræder 1. oktober. Steen Lerche Hansen har en landbrugsfaglig baggrund og stor erfaring fra sit tidligere job, hvor han de seneste 14 år har været del af den danske maskinbranche, senest hos Valtec, hvor han blandt andet har haft ansvaret for Vervaet.

- Muligheden for at komme til et Premium brand som Pöttinger er medvirkende til min motivation. Min tidligere stilling gør at jeg har kendskab til produkterne, hvor jeg også har fået et særdeles godt indtryk af organisationen som jeg nu bliver en del af, lyder det fra Steen Lerche Hansen i en pressemeddelelse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.