Kendt branchemand hædret som årets sælger
Maskinbranchens Rejselaug har igen kåret årets sælger.

Efterår rimer på kåringen af årets sælger i maskinbranchen.

Og denne gang har Maskinbranchens Rejselaug, der repræsenterer sælgere, der opererer i leddet mellem producent og forhandlerne ude i marken, kåret den kendte Fendt-profil Peter Midtiby fra Agco Danmark som Årets Sælger 2018.

Formanden for rejselauget, Erik Thykiær Thomsen, sælger hos Ålö Danmark, begrunder bl.a. valget med, at Peter Midtiby bredt er vellidt i branchen både ”hjemme” hos Agco, blandt kunder, hos netværket i rejselauget og hos konkurrenterne.

”Han kender det danske marked utroligt godt, er god til at sætte sig ind i kundens behov og til at give det ”korrekte” tryk overfor en forhandler, hvis det er nødvendigt. Er altid åbensindet og vil helst finde det gode løsning for alle parter”, lyder det endvidere om Peter Midtiby, som betegnes som utrolig ”nørdet” med hensyn til teknik og har en stor interesse i at sætte sig ind i nye finurligheder.

Maskinbranchens Rejselaug kan nærmest beskrives som et netværk for sælgere i maskinbranchen, hvor deltagerne mødes nogle gange om året for at mødes med ligesindende og få inspiration til dagligdagen i branchen.

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.