Kendt tysk finsnitter-producent løfter salget til 5,2 mia. kr.
Krones omsætning på landbrugsmaskiner steg knap ni procent i 2018/19.

Krone som bl.a. er kendt for sine finsnittere og øvrige maskinprogram til græsmarkerne kalder selv bagtæppet vanskeligt.

Højere produktionspriser og svære politiske og økonomiske virkeligheder i verden blev parret med vanskelige vejrforhold for kunderne i landbruget.

Og måske kunne salget have været endnu bedre. Men den tyske producent fik hævet sin omsætning på landbrugsmaskinerne med 8,9 procent til 5,2 mia. kr.

Krone opgiver i en pressemeddelelse ikke direkte indtjeningsniveauet for landbrugsmaskinerne. Generelt oplyses det, at hele koncernens egenkapital er steget med lidt mere end 380 mio. kr. som effekt er årets overskud for Krone-koncernens aktiviteter, der udover landbrugsmaskiner fortrinsvis udgøres af produktion af lastbiler.

På landbrugssiden blev 2019 året, hvor Krone introducerede en række nye produkter som den nye rundballepresser VariPack og Comprima Plus samt flere ny slåmaskiner.

Hele Krone Gruppen har ca. 5.300 ansatte. Omkring 28 pct. af omsætningen hentes fra landbrugsmaskinerne, oplyses det.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.