Kendt tysk læsser-mærke i folden hos HCP
HCP overtager læsser-mærket Weidemann i Finland i en handel, der trækker tråde til Danish Agro Machinerys indtog i Finland.

Fremover er det danske HCP med hovedsæde i Krogsager ved Grindsted, der skal stå for importen af det tyske læssermærke Weidemann i Finland.

Weidemanns program dækker et bredt udvalg af læssermaskiner - fra mini- og kompaktlæssere, teleskophjullæssere til teleskoplæssere.

HCP, der udover bl.a. at importere Deutz-Fahr i Danmark, også importerer og distribuerer en række andre mærker i flere lande i Norden, overtager ansvaret for Weidemann efter fra den finske maskinbusiness Konekesko.

HCP-direktør Lars Wear kalder Weidemann for at have stået øverst på ønskelisten indenfor sit segment.

Weidemann lancerer voksne læssemaskinerMaskiner Torsdag 16. november 2017 · 06:36

”Vi er derfor stolte over, at vi nu kan repræsentere Weidemann brandet i Finland. Weidemann er en af de producenter, som aktivt bekymrer sig om produkterne efter de har leveret til brug, hvilket også passer godt ind i vores langsigtede målsætning om at have lange og tætte relationer til vores partnere”, siger han.

Konekesko har hidtil været en del af den store finske Kesko-koncern, men er på vej til at blive solgt til Danish Agro Machinery. Her har man i forvejen Claas i produktprogrammet.

Produkterne bliver fremadrettet forhandlet via Lantmännens maskinhandlere i Finland og direkte fra HCP’s finske hovedkontor i byen Seinäjoki. 

I Danmark er det i øvrigt Stemas, der står for importen af Weidemann.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.