Kendte forhandlere skal sælge Deutz-Fahr i Danmark

Otte danske maskinforretninger, heriblandt Brørup Traktor- & Maskinforretning, skal fremover stå for salget af Deutz-Fahr i Danmark.

Virksomheden Moni Worldwide fra Middelfart er ny importør af Deutz-Fahr i Danmark, og til at stå for salget af mærket fremover er der indgået aftale med i alt otte forhandlere.Mens importørens navn ikke vil vække genklang i mange danske landmænds ører, er billedet noget anderledes, når det kommer til forhandlerne. De er alle fuldt fortrolige med Deutz-Fahr på forhånd.

De otte forhandlere er Manna Traktor, Thy Traktor- og Maskinservice, Ølgod Maskinforretning, A.P Andersen, Brørup Traktor- & Maskincenter, Midtfjord Agro, Grundvad Maskinhandel og Snertinge Maskinforretning.

Hos Brørup Traktor- & maskinforretning, der er en af de absolut største Deutz-Fahr forhandlere i Danmark, er der store forventninger til det nye set-up.

"Der er mange kunder, der gerne vil køre Deutz-Fahr, og når priserne er rigtige, vil de også købe dem”, siger en af ejerne Svend Aage Jensen.

Han har sammen med sine kompagnoner arbejdet med salg og service af Deutz-Fahr siden 1997.

 "Vi og vores kolleger har altid været glade for Deutz-Fahr, men brokket os over det ene eller andet hos importøren. Nu får vi et meget enkelt set-up, der ikke fordyrer traktorerne og reservedelene unødvendigt – og så må vi jo hver især leve op til vores målsætninger og bevise, at Deutz-Fahr fortjener en større andel af det danske traktormarked," uddyber han.

Forretningsmodellen i det nye set-up er bevidst holdt helt enkelt, for målet er at undgå fordyrende mellemled, ved at deltagerne hver især løser de opgaver, de er bedst til. Det set-up er også princippet, når det kommer til reservedelsforsyning, hvor de enkelte danske forhandlere kan bestille reservedele direkte på det store Deutz-Fahr centrallager i Tyskland.

"Leveringstiden er den samme, uanset om delene ligger i Tyskland eller i Danmark, og jo færre gange reservedele skal flyttes op og ned af hylder og ud og ind af biler, jo færre omkostninger løber der på, inden delene når ud til kunderne”, forklarer Thomas Mortensen, direktør hos den nye danske importør.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.