Klar med udlejningsflåden: 15 Claas’er kan lejes fra maj

Danish Agro Machinery opretter i bedste Avis-stil en hjemmeside, hvor man kan korttidsleje en traktor.

I Tyskland kører det allerede.

Og nu er det lige på trapperne i Danmark. Lej en Claas traktor til kortvarige opgaver.

”Vi er klar med 15 traktorer til konceptet, som vi lancerer i maj”, fortæller adm. direktør for Danish Agro Machinery Michael Husfeldt.   

Traktorerne kan lejes ned til en uges varighed, hvor man tegner sig for minimum 40 timers forbrug. I den anden ende af skalaen kan der lejes op til tre måneder og et timeantal på + 300 timer.

”Det her er en måde, hvor vi kan tilbyde at dække vores kunders forskellige behov i deres arbejde – helt fra den helt akutte opgave til en større sæsonmæssig opgave”, siger Michael Husfeldt.

Timepriserne varierer alt efter antal timer og hk-størrelse.

En større Claas Axion 870 i klassen mellem 250-300 hk kan lejes knap 300 kr. pr. time, hvis man kører med den i tre måneder og 322 kr. pr. time på ugebasis.

En mindre Arion 530 på mellem 120 til 150 hk kan lejes 160 kr. pr. time for 300 timer.

Michael Husfeldt er spændt på et se reaktionen i markedet.

”Vi har oplevet noget interesse for det, men det bliver da rigtigt spændende at se, hvor meget folk bruger det, når de først kan gå direkte ind og leje en traktor.  Det er jo første gang, at vi ser konceptet med en elektronisk løsning på den måde”, siger han.

Udlejning af traktorer er ikke helt nyt i Danmark. Flere forhandlere – eks. Hjallerup Maskinforretning – udlejer et mindre antal traktorer i deres eget koncept – og mange maskinforretninger gør det efter konkrete forespørgsler.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.