Klog trailersprøjte fra Vogel & Noot
Den tyske producent viste på Agritechnica den nye Pharos 4600, der markedsføres som en intelligent sprøjte.

»Den kloge trailersprøjte.« Sådan markedsfører den tyske producent Vogel & Noot producentens nye trailersprøjte, Pharos 4600, som stod på mærkets stand på Agritechnica for nylig.

Til det »kloge« hører ifølge Vogel & Noot især sprøjtens betjening. Mange funktioner er samlet ét sted på sprøjten, mens resten kan klares fra traktorens kabine. Sprøjten får den nyeste Maxi 3.0 terminal fra Müller Elektronik med blandt andet individuel skift mellem dyser og Tankcontrol med fyldstop.

Tanken på 4.600 liter er udført i kunststoffet polyethylen i runde former, så rengøring er nem udvendigt og indvendigt. Der er planlagt bombredder fra 15 til 27 meter, og transportbredden er holdt nede på 2,52 meter. Bommen er ophængt i et nydesignet parallellogram, som betyder, at bommen kan løftes op i en højde på 2,60 meter til høje afgrøder.

Vogel & Noot fremhæver også, at den har en renvandstank på 444 liter, som er placeret lavt, hvilket medvirker til marksprøjtens lave tyngdepunkt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.