Knækstyret Dieci til biogasanlæg

En ny knækstyret læssemaskine fra Dieci er sat i tjeneste på nordjysk biogasanlæg.

Den knækstyrede Dieci Agri Pivot er et godt bud på en moderne læssemaskine, da den kombinerer kvaliteter fra traditionelle gummihjuls- og teleskoplæssere tilsat italiensk design og gode køreegenskaber. Det gør den velegnet til opgaver både i landbruget og til eksempelvis håndtering af biologisk affald.

I Vaarst nær Aalborg er man yderst tilfredse med den nye Dieci Agri Pivot T60, som er en god hjælper, når der skal flyttes rundt på det biologiske affald på biogasanlægget, NGF Nature Energy Vaarst A/S, hvor nyheden nu har kørt i et par måneder. Her glæder man sig blandt andet over den lille venderadius på 206 cm.

»Grunden til, at vi valgte Dieci Agri Pivot T60, var overvejende vores behov for at kunne nå op i de store beholdere med skovlen, samt have mulighed for at tippe af uden at maskinen havde nået sit maksimum på teleskopet,« siger driftsleder Kim S. Boldsen.

Med en løftehøjde på fem meter klarer T60 nemt den opgave. Det var Kim S. Boldsen og de øvrige ansatte, som kontaktede Dieci Danmark angående den knækstyrede teleskoplæsser, men demonstrationen på deres eget område afgjorde valget.

Dieci Agri Pivot T60 er udstyret med en Yanmar-motor med 75 hk, leverer en kørehastighed på 40 km/t og har en løftekapacitet på 4.050 kg, hvor maskinen med udstrakt teleskop i fem meters højde præsterer en løftekapacitet på 2.050 kg. Kabinen giver 360 graders udsyn og en praktisk bagende, når der skal køres i stak eller dozes jord op i en bunke.

Emneord biogas

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.