Knækstyret stortraktor genopstår
Det er nu 50 år siden Canadiske Versatile begyndte at serieproducere knækstyrede traktorer. Det fejres med historiske farver.

Siden 2000 har Versatiles knækstyrede traktorer været røde, med sort undervogn og flødefarvede fælge.

Når den russisk ejede Canadiske traktorfabrikant i år fejrer 50 års jubilæum, laver de dog et begrænset antal modeller med mærkets oprindelige farver. Nemlig dybrød, sort og gul. Traktorerne får tilnavnet, Legendary Limited Edition.

Købere får Canada-tur til fabrik

Ud over at få en traktor i historiske farver, får køberne på ægte jubilæumsmodels-manèr også en VIP-tur til fabrikken i Winnipeg, Canada, samt en ingraveret plade med deres navn. Desuden har traktoren et specielt stelnummer.

Nye Versatile-knækkere på vej til Europa Fredag 15. november 2013 · 08:55

Versatiles oprindelige farver blev anvendt frem til 1989, hvor farven skiftede til blå. Farveskiftet skyldtes at Versatile-fabrikken to år forinden blev købt af Ford New Holland.

I 2000 blev fabrikken en del af Buhler Industries, og farven blev den vi kender i dag. Buhler Versatile er i dag 80 procent ejet af rusiske Rostselmach.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.