Kom med her: Ny Raptor, den sidste af bilverdenens dinosaurer

LandbrugsAvisen var med, da den nye Ford Ranger Raptor blev præsenteret i et uvejsomt bjergområde i Spanien.

Måske er det den sidste af bilverdenens dinosaurer, så det gælder om at nyde den. I hvert fald er den nye Ford Ranger Raptor i topmodellen med benzin-V6’er og samfulde 292 heste, et forholdsvist højt forbrug og et prismærke lidt nord for 400.000 kr. plus moms ikke lige svaret tidens tendenser.

Med topmodellen Ford Ranger Raptor tager Ford forskud på Ranger-serien, der bliver komplet næste sommer, og den skrappe Raptor er skabt ud fra kundeønsker, som kort fortalt siger, at de ganske vist gerne vil have en praktisk og solid arbejdshest, der kan trække mange kilo på krogen – men det må også gerne være sjovt.

At bilen både er en fremkommelig bjergged og at den også har en stor underholdningsværdi, kan man overbevise sig om i videoen, som er optaget i sidste uge i bjergene nord for Barcelona, hvor LandbrugsAvisen deltog den internationale pressepræsentation for bilskribenter fra 22 lande.

Læs meget mere om den nye Raptor på LandbrugsAvisen bilsider i printudgaven.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.