Kongskilde lancerer ny underplov til klæbrig jord
Kommer med helt ny risteunderplov på de kommende dages Agritechnica 2017.

Det bliver med en ny risteunderplov målrettet arbejde i humusrig jord og klæg lerjord som et af trækplastrene, at Kongskilde stiller op Agritechnica i Hannover om få dage.

XSD-risteunderploven, som er udviklet til pløjning af vanskelig jord og til store traktorer, er ifølge Kongskilde en opfølgning på lanceringen af den konventionelle XLD-underplov på forrige Agritechnica i 2015.

”Specielt på det tyske marked, hvor der er en lang tradition for at bruge risteunderplove. Men også i områder i det øvrige Europa med humusrig jord eller klæg lerjord, forventer vi stor interesse for XSD-risteunderploven”, siger Jens Christoffersen, Product Manager, Kongskilde Agriculture, der kommer til at introducere et begrænset antal i første halvår af 2018, mens den er fuldt integreret i den danske maskinproducents program i den anden halvdel af 2018.

Danmark får sin eget område på AgritechnicaMaskiner Fredag 27. oktober 2017 · 07:20

Kongskilde slår på, at risteunderploven sikrer, at jorden let slipper muldpladen og sammen med muldpladen giver et godt flow og høj effektivtet i pløjningen.

Til 710 mm brede dæk
XSD-underploven er udviklet til Kongskildes serie af liftophængte og bugserede vendeplove.  Risteunderploven sikrer ifølge Kongskilde en ren furebund og er designet til traktorer med op til 710 mm brede dæk. Underploven er udviklet til pløjning i 12 til 30 cm dybde og med en bredde på 35 til 55 cm.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.