Konkurrence: Send dit bedste gyllefoto ind og vind
Gyllesæsonen er så småt kommet i gang. Send dine bedste fotos af den nye sæsons gyllekørsel ind og vind flotte præmier. Frist til 15. marts.

Er du stolt over din nye gyllevogn, den gode arbejdsdag, det flotte landskab, en god kollega, forholdene i kabinen eller noget helt andet ved gyllesæsonen?

Så send os et foto og deltag i konkurrencen om årets bedste foto fra gyllesæsonen. Dermed får du chancen for at få dit foto på enten her på landbrugsavisen.dk/maskiner, i papirudgaven af LandbrugsAvisen og måske endda også i TraktorTech.

Vi kører konkurrencen frem til 15. marts.

Reglerne er enkle:

 • Dit foto skal være fra gylleudkørsel i Danmark taget i perioden 1. februar-15. marts 2018
 • Send dit foto til la-teknik@landbrugsavisen.dk senest 16. marts. Du må gerne indsende flere fotos.
 • Vedlæg en kort tekst om det grej der køres med, afgrøden, hvem der kører sættet, navn og tlfnummer på ejer af marken og navn og tlfnummer på indsender.
 • Alle kan deltage i konkurrencen. Hver indsender får publiceret mindst et foto på landbrugsavisen.dk
 • LandbrugsAvisen Maskiner kårer de tre bedste fotos.
 • Præmier:
  1. præmie: Årsabonnement på TraktorTech samt Den store traktorbog. Værdi: 795 kr.
  2. præmie: Årsabonnement på TraktorTech. Værdi: 495 kr.
  3. præmie: Den store traktorbog. Værdi: 300 kr.

Det med småt: Hvis 1. eller 2. præmievinderen er abonnent på TraktorTech i forvejen, forlænger vi abonnementet med et år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.