Konkursramt maskinforretning ender på stor maskinauktion
Jysk Maskincenter føres ikke videre – i stedet skal maskinerne sælges fra på stor maskinauktion om kort tid.

Der kan blive muligheder for nogle gode tilbud til maskinfronten her i november.

I hvert fald står det nu klart, at maskinerne fra den konkursramte Agco-forhandler Jysk Maskincenter i Randers skal sælges via en maskinauktion senere på måneden.

”Vi sælger virksomhedens bygninger og lager, og så ender maskinerne på en auktion”, oplyser kurator, advokat Jørgen Hauschildt fra Bech Bruun i Aarhus til LandbrugsAvisen Maskiner.

Oversigten over maskinerne er endnu ikke klar, men forventes at være på plads i løbet af de kommende uger.

”Vi går efter, at vi sat en god auktion op i slutningen af november, så vi har tid til det, og at der samtidig ikke går for lang tid”, siger han.

Egenkapital i minus

Jysk Maskincenter blev erklæret konkurs 12. oktober kl. 15 af skifteretten i Randers.

Selskabet, der dækker et større område i Østjylland, har de seneste to regnskabsår gået med større underskud på senest 7,3 mio. kr. og knap 12 mio. kr. året før.

Situationen blev efter seneste regnskabsår så kritisk, at egenkapitalen gik i minus.

Dengang oplyste Jysk Maskincenter, at bl.a. omkostninger ved at samle fire afdelinger til én havde kostet ekstraordinært samtidig med, at virksomheden måtte nedskrive værdien af overtagne reservedele og maskiner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.