Kraftig stubharve bliver bugseret

Kvernelands Enduro harve kommer nu i bugserede udgaver på op til fem meters arbejdsbredde.

LandbrugsAvisen, Italien.

Først kom de liftophængte udgaver i fast ramme. Så blev de foldbare, og nu kommer Kverneland Enduro og Enduro Pro stubharverne i bugserede udgaver med tilnavnet T for "trailed". De nye harver er en af en lang række nyheder, som Kverneland viste frem på et pressemøde i Italien.

Enduro-serien i bugseret version kommer i 4,0, 4,5 og 5,0 meters arbejdsbrede, og i Pro-versionen rammer arbejdsdybden ned til 35-40 centimeter. Samtlige modeller har tre buller af tænder efterfulgt af en række forskellige muligheder af pakkervalser - blandt andet den nye, dobbelte jord-til-jord pakkervalse ActiPres Twin.

Harverne kan udstyres med to forskellige typer af tænder og fås både med bladfjedre og springbolte som stensikring.

- Enduro og Enduro Pro er ens i forhold til fysiske dimensioner, men mængden af udstyr er højere på Pro-udgaverne. Eksempelvis styrer du arbejdsdybden direkte fra traktoren via et master-slave system, mens du på Enduro har små clips ved stemplerne, som styrer arbejdsdybden, fortæller Jesper Svendsen, produktansvarlig, Kverneland Group Danmark.

De første udgaver af Enduro T og Enduro Pro T kommer til landet i begyndelsen af næste år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.