Tysk vognproducent fejrer 100 år

Den tyske vognproducent, Krampe, fejrer 100 års jubilæum med en serie specialmodeller.

Den tyske familievirksomhed Krampe, der er kendt for ret så kostbare vogne, der til gengæld har en indiskutabel høj kvalitet, fylder 100 år i år. Det bliver blandt andet fejret med en serie specialmodeller i jubilæumsbemaling.

Limited Edition jubilæumsmodellerne bliver meget passende produceret i en serie på 100 styk, nærmere bestemt 25 eksemplarer af Big Body 540, 25 styk af Big Body 750 og 50 eksemplarer af entreprenørvognen Krampe Halfpipe HP 20.

Virksomheden, der oprindelig lagde ud med strømforsyning til de omkringliggende landejendomme, ledes i dag af far og søn, August og Robin Krampe, der er henholdsvis tredje og fjerde generation.

Oprindeligt lå fabrikken fem kilometer fra den nuværende placering i Coesfeld-Flamschen. De første mange år var virksomheden primært maskinhandler og værksted.

August Krampes far, Ernst Krampe tog over i 1968 og ledede virksomheden indtil August Krampe tog over i 1983. To år forinden havde man forsøgsvis bygget den første vogn af gamle lastvogns-komponenter. Mærkets første rigtige tipvogn med en aksel blev lanceret på den tyske DLG-messe i 1984. Fire år senere skiftede virksomheden navn til Krampe Landtechnik und Metallbau GmbH.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.