Krampe med klaphat
Vognproducenten Krampe har lanceret overdækning, der kan åbne og lukke på 15 sekunder.

Den tyske vognproducent, Krampe, er aktuel med en ny, hydraulisk overdækning til producentens vogne. Baggrunden er, at man i flere lande vil skærpe kravene til sikring af transporter på vejene, såsom transport af ensilage. Og så skal det helst kunne gøres nemt og bekvemt for føreren at dække vognens last til.

Krampes løsning kan således betjenes, uden at føreren behøver at stå ud af traktoren. Overdækningen består af to sektioner. Det er nærmere bestemt to rammer med finmaskede net, som kan åbne og lukke hydraulisk på 15 sekunder. Nettet i overdækningen er så fleksibelt, at der godt kan være lidt top på vognen.

I lukket tilstand er der 20 centimeters overlap mellem de to låg, og en gummikant sørger for, at samlingen mellem de to rammer er tæt.

Krampe har netop leveret de første overdækninger til kunderne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.