Kriseregning, mælkeprisen og hurtig-sprøjten: Det skal du opleve på AgroWeb tirsdag

Kriseregning, mælkeprisen og hurtig-sprøjten: Det skal du opleve på AgroWeb tirsdag

Du kan deltage i seks spændende indlæg, hvor du kan høre mere om, hvem der skal samle den gigantiske corona-regning op, den næste husdyrsygdom eller nyt fra markederne, stalden og maskinhallen.

Der er spændende faglige indlæg og vitaminer for både teknik-, økonomi og husdyrprocucenter på AgroWebs første rigtige udstillingsdag tirsdag, hvor der er hele seks spændende indlæg via livestream fra www.landbrugsavisen.dk.

Vi guider dig her til, hvad du kan opleve – og giver dig linket til at melde dig til indlæggene.

Dagen starter i makroøkonomien:

Hvem betaler regningen for krisen?

Tirsdag 26. januar, kl. 10:00 - 10:45

Frank Øland, Cheføkonom og områdedirektør Samfunds- & Erhvervsøkonomisk Analyse, Landbrug & Fødevarer, fortæller om den globale økonomi anno 2020-2021. COVID-19 har domineret global økonomi og har påvirket både landbrug og fødevarevirksomhederne det seneste år. I oplægget fokuseres på vejen ud af krisen. Hvem skal betale regningen?

Tilmeld dig indlægget Fremtid / Global økonomi

Derefter er det tid til en tur over i maskinernes verden:

Se Scantrucks nye maskiner

Tirsdag 26. januar, kl. 10:45 - 11:15

Bo Sundroos og Dennis Faurby præsenterer de kommende nyheder fra Scantruck for 2021. Der vil være fokus på en helt ny Manitou teleskoplæsser til landbruget - MLT841-145 PS+, og to af vores Komatsu gummihjulslæssere til landbruget – WA320-8 og WA270-8.

Tilmeld dig nyheder fra Scantruck

 

Formiddagen sluttes af med en tur rundt i og om mejerimarkederne:

Hvordan går det med mælkeprisen?

Tirsdag 26. januar, kl. 11:15 - 12:15

Niels Ole Nielsen, chefkonsulent Markedsanalyse, Forbrugerøkonomi & Statistik hos Landbrug & Fødevarer fortæller sammen med Arne Munk, konsulent - Økologi Innovation, SEGES om markedssituationen og prognoser.

Tilmeld dig indlægget: 360° Mælk v. Niels Ole Nielsen, L&F og Arne Munk, SEGES

Og så skal vi en tur tilbage i maskinernes verden:

Hardi viser den nye hurtig-sprøjte frem

Tirsdag 26. januar, kl. 12.30-13.15

Niels Cristensen, Michael Christensen og Peter Dahl fra Hardi vil gennemgå de løsninger, der vil tilbydes landbruget til den kommende 2021 sæson:

Her kommer Hardi-folkene ikke mindst til at præsentere den nye AEON Centura line trailersprøjte. Et komplet nyt produkt, der rummer en række spændende løsninger.

Tilmeld dig her: Hardis nyheder til sæsonen 2021

 

Efterfølgende skifter vi spor til sygdomsbilledet i landbruget.

Hvad er den næste sygdom lige om hjørnet?

Tirsdag 26. januar, kl. 13:30 - 14:15

Jens Munk Ebbesen, områdedirektør, Fødevare- & Veterinære Forhold hos Landbrug & Fødevarer fortæller om nutidige- og fremtidige dyresygdomme, herunder beskyttelse og konsekvenser. Her gives bl.a. en status på høaktuelle sygdomme som udviklingen af afrikansk svinepest globalt og i EU og et kig ind i, hvad det næste kan blive.

Tilmeld dig her: Fremtid | Dyresygdomme v. Jens Munk Ebbesen, L&F

 

Og så runder vi dagen af med en tur ind i svinestalen:

Skiold: Succes med søer i løsdrift

Tirsdag 26. januar kl. 14:30 - 15:15

Flere og flere producenter vælger løsdrift til søerne i farestalden og det er der god grund til. Fordelene er tydelige når man skifter og præstationerne forbedres i forhold til de gamle kassestier.

De generelle trends i Europa peger også i retning af løse søer i farestalden og der er mange måder at løse det på. I dette oplæg med Janni Hales, MSc, PhD og Solution Manager hos SKIOLD, kan du høre hvordan man vælger den rigtige løsning til sin farestald, får en god opstart og sikrer sig fremdrift i fremtidens farestald.

Tilmeld dig her: Succes med søer i løsdrift

Emneord

Agroweb 2021