Krone lancerer ny BIG X finsnitter-serie
Krones udvalg af finsnittere er forøget med tre nye modeller der gør livet lettere for føreren

Landbrugsavisen-Agritechnica

Den hævebare kabine der sikrer godt overblik over både høj majs og høje frakørselsvogne er blot en af nyhederne fra Krone. Mærket lancerer nemlig tre nye modeller i Big X-serien med numrene 680, 780 og 880.

Med maksimale ydelser fra 687 til 898 placerer modellerne sig blandt de nuværende, men byder på mange nye muligheder. Blandt andet kan man vælge om det er maksimal tankkapacitet til diesel eller additiver man ønsker. Det er også muligt at tilkoble skærebordet fra kabinen bortset fra hydraulikken. Derudover har maskinerne uafhængig affjedring bagpå som allerede kendes fra de to mindste modeller, 480 og 580. Et yderligere unikum er at olie og filtre kun skal skiftes en gang pr. sæson.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.