Krone-rotorhøvender klarer op til ni ha. i timen
Ny Krone KW-rotorhøvender med otte rotorer er nu forbedret.

Modellen som sådan er ikke en nyhed, men Krone har netop foretaget visse forbedringer på rotorhøvenderen, Krone KW 8.82/8. Forbedringerne betyder, at den nu er endnu bedre til at følge underlagets konturer.

Alle rotorhøvendere af den model får nu en dobbeltvirkende teknologi, som betyder, at høvenderen sænkes og hæves efter behov, alt efter terrænet.

Rotorhøvenderen har vedligeholdelsesfri drivlinje med otte-fingret OctoLink kobling og vedligeholdelsesfrie rotorgearkasser med flydende smørefedt. Og dertil slidstærke C-fingre, centralt kantspredesystem og robuste profilsektioner.

Rotorhøvenderen KW 8.82/8 kræver blot en traktor på op til 75 hestekræfter, og ifølge producenten kan den komme over næsten ni hektar i timen.

Krone KW og KWT rotorhøvenderne fås med forskellige arbejdsbredder og med 4, 6, 8, 10, 12, 14 eller 18 rotorer. Rotordiameteren og antallet af rivearme på hver rotor kan varieres efter behov.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.