Kubota føder lillebror til M7-serien
M6121 bliver første model i en kommende M6-serie, der i design og funktionalitet kan komme til at ligne den større M7-serie.

M6121. Det er navnet på den første model, Kubota har løftet sløret for i en kommende M6-serie.

Modellen yder 115 hestekræfter fra en 6,1 liters Kubota-motor, der under visse situationer også kan yde 20 heste ekstra i en boost-funktion.

Selve designet er beslægtet kraftigt med den større M7-serie, der spænder fra 130 til 170 heste og som sidste år kom i en opgraderet udgave.

Traktoren kan også udstyres med en helt ny frontlæsser fra Kubota, og transmissionen bliver en sekstrins semipowershift-transmission med fem grupper. Derudover er det fortsat småt med informationerne om den nye traktor, og hvad Kubota ellers pønser på af kommende modeller i 6M.

Kubota har i forvejen MGX-serien i samme effektinterval. Men serien, der går fra 104 til 143 heste i sin seneste verision med tilnavnet III, har et generelt lavere udstyrsniveau end M7 og formentlig også den kommende M6.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.