Kubota har rotorharvesåsæt på seks meter

Kubota introducerer nu fuldt Isobus-kompatible rotorharver, PH3001F. Rotorharverne har en række muligheder, såsom dydbejustering og ændring af slæbeplankens placering fra kabinen.

Der bliver stadig flere muligheder blandt de orange redskaber fra japanske Kubota, som er aktuel til denne sæson med Isobus-kompatible rotorharver og med et rotorharvesåsæt på seks meter som en interessant mulighed.

- Den Isobus-styrede Kubota PH3001F kommer for alvor til sin ret som en del af en såkombination, hvor såskærsbommen CB2001F med CX-II såskær samt den 1600- eller 2200-liters Kubota SH fronttank tilføjes. Såskærsbommen kan fortsat hurtigt og enkelt frakobles, hvis man ønsker...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.