Kuhn klar med Smart Ploughing efter langt tilløb

Kuhn er nu klar med Smart Ploughing som ekstraudstyr til den nye Vari-Master L plov.

På Agritechnica i Hannover i både 2017 og i 2019 var der stor opmærksomhed omkring franske Kuhns Smart Ploughing ekstraudstyr, som kunne perfektionere pløjearbejdet. Nu efter et vist tilløb er systemet klar som ekstraudstyr til Kuhns Isobus-plove, Vari-Master L.

Smart Ploughing betyder, at funktioner som vending, variabel furebredde, forreste furebredde, dybdekontrol, ensartet furedybde, hældning, stensikringsmoment med mere kan kontrolleres fra Isobus-terminalen i traktoren.

Til denne funktion hører, at ploven spiller sammen med et gps-system. Ved Smart Ploughing plov-versionen behøver traktorføreren kun at holde hænderne på rattet, når han kommer til forageren. Når ploven er løftet op, sørger Smart Ploughing faciliteten for at vende ploven på de rette tidspunkter og efter vendingen retter den sig ind igen ved hjælp af gps.
Smart Ploughing Line styres af en gps-funktion, der hele tiden sikrer, at ploven trækker furerne i helt lige, fordi den automatisk korrigerer for ændringer i jordforholdene, skråninger og andet, der får linjen til at skride.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.