Kuhn-presser pakker ballen ind i folie i kammeret

På Græsland 2022 demonstrerede MI Kuhns største variable rundballepresser med folie i kammeret

Kuhn VBP 3195 er producentens største og stærkeste udgave inden for variable pressere med folie indpakning på nuværende tidspunkt. Maskinen er som sådan ikke ny, men er nu opdateret med væsentlige funktioner.

- Det er en presser for feinschmeckere, med fokus på skarpe kanter og ergonomi, smiler MI’s salgsansvarlige, Christian Kyhn Lorenzen.

På Græsland viste MI den første solgte presser med variabel ballekammer, hvor der er mulighed for at pakke ballen ind i folie i kammeret.

- Første gang vi så det på en Kuhn presser, var på en FBP 3135, som har været på demo tour i Danmark, tilbage i sommeren 2020. Nu er teknologien overført til VBP 3195. Det unikke ved systemet er, at indpakningen består af to ruller på 28 kg hver, fremfor eksempelvis 40 kg, hvis det var en i fuld længde, siger Christian Kyhn Lorenzen, der tilføjer, at der er fokus på chaufføren, så de skal lave mindst mulige høje løft med tunge ruller.

Foliet i kammeret, er standard størrelse filmruller, så det er den samme størrelse film, der bruges i kammeret, såvel på pakkebordet. Opbevaringen af film ruller, er også lavet til smart og nem håndtering, igen for at sikre mindre slid for den enkelte medarbejder.

- På Græsland demonstrerede vi i øvrigt, at er muligt i selv fugtige forhold at pakke folie ind i kammeret, uden at gå på kompromis med en fast balle med skarpe kanter. Vi kørte med en balle diameter på 135 cm, og vægten sagde 1100 kg, siger Christian Kyhn Lorenzen.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.