Kuhn-vender med styr på bevægelserne
På Kuhn-standen står den største liftophængte vender i MI’s Kuhn-program, Kuhn GF 10812.

På mange af standene på Agromek tales der om kapacitat, kapacitet og kapacitet - således også hos MI, som medbringer store dele af Kuhns program, ikke mindst inden for græsudstyr.

En af maskinerne er med 10,8 meter i arbejdsbredde den største lifthængte vender i Kuhns program. Man skal op i en bugseret version for at finde noget større.

"Det handler ikke kun om kapacitet. En af kvaliteterne er, at den er i stand til at følge selv meget ujævnt terræn", siger produktchef hos Maskinhandler Indkøbsringen, Robert Vemmelund.

Robert Vemmelund fremhæver maskinens HLC for Headland Lift Control, som betyder, at hele maskinen kan hæves fra jorden, når man vender i forageren eller bakker ud i hjørner.

"Selv om maskinen er 10,8 meter bred, er det vigtigt med en god manøvredygtighed. Dertil kommer Kuhns ”DigiDrive”, som er en vedligeholdelsesfri fingerklo kobling, der sidder mellem hver rotor. Rotorrammen er leddelt, og det giver fleksibilitet og evne til at følge terrænet", siger Robert Vemmelund

Det er desuden muligt at skråtstille venderen, en fordel når man spreder langs kanterne og gerne vil beholde afgrøden på marken.

Emneord agromek

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.