Kuhn viser pick-up rive med flere talenter
På Agritechnica viser Kuhn den nye Merge Maxx 950, en fleksibel pick-up rive til maskinstationer og store landbrug.

Når franske Kuhn stiller det nye grej op på Agritechnica er der blandt nyhederne en pick-up rive med en særlig opbygning med to bælter. Nyheden, Kuhn Merge Maxx 950 er en fuldhydraulisk, bugseret pick-up rive designet til maskinstationer og store landbrug.

Pick-uppen sikrer ifølge producenten en skånsom og effektiv opsamling af afgrøden, selv når det gælder de mere delikate former for foder. Den unikke Lift Control affjedring med de kraftige fjedre sørger, sammen med slæbeskoene for, at hver enhed følger terrænet optimalt, så græsstubbene beskyttes på hele marken.

Maskinen har en unik opbygning med to mobilenheder, som gør den alsidig med hensyn til skårplacering. To bælter fører afgrøden i et jævnt flow og lægger et ensartet og luftigt skår lige dér, hvor det giver mening i forhold til det efterfølgende redskab: Som centerlevering, kombineret center- og sidelevering eller som sidelevering til henholdsvis én eller begge sider.

Et luftigt, ensartet skår er lettere at samle op for de efterfølgende høstmaskiner og kan være med til at øge arbejdshastigheden med 2-3 km/t.

Arbejdsbredden på pick-up riven varierer fra 7,5 til 9,5 meter, afhængig af om man ønsker sidelevering eller centerlevering.

Kuhn, der har mere end 10 års erfaring med pick-up river, har sørget for at redskabet er brugervenligt at indstille og vedligeholde..

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.