Kurt fra Ingemann Larsen er pludselig blevet kendis for sine pølser

TV2-programmet Natholdet henter sine weekend-tips fra maskinsælger fra Mors. Se weekendens tips her – og så er det nok tid til en pøls.

Hvad skal man lave denne weekend?

Kurt Jacobsen lever til daglig af at sælge gyllevogne. Nu er han også blevet en kommentator, der giver gode tips til danskerne om, hvad de skal bruge weekenden på.

I løbet af ugen laver Kurt og folk fra arbejdsgiveren Ingemann Larsen i Nykøbing Mors en lille film i maskinforretningen, hvor han kommer med nogle små tips under devisen, at så giver de nok en lille pølse.

Derefter sendes videoen til TV2's folk, der derefter lægger den op på Natholdets Facebook side.

Denne uges video har givet 75.000 visninger, hvilket må siges at være en voldsom god eksponering for en maskinforretning.  

Til denne weekend anbefaler Kurt verdenspremieren på musicalen ’Vild med Dans’ ovre i Københavnstrup, besøg på spritnye Michelin-restauranter, Søren Rasteds chef i Magasinet i Odense(det var allerede fredag aften) og så åben døren med et tilbud om en pølse, hvis der kommer nogen søndag og rasler.

 

 

Mens Kurt optræder for TV2-programmet, så er han også aktiv op Ingemann Larsens egne sociale medier, hvor han promoverer gode tilbud og det gennemgående tilbud – et tilbud om en gratis pølse, hvis man besøger Ingemann Larsen. Fredag var der åbent i pølseboden igen.  

Vi fangede Kurt fredag aften, da han var stærkt på vej til at holde fyraften.

 

 

Hvordan gik det med at dele pølser ud i maskinforretningen i dag?

”Jeg har været ude og køre i dag, så jeg ved ikke, hvor mange det blev”, siger han og nikker ja over telefonen til, at opmærksomheden omkring hans videoer er blevet rigtig stor.

”Der er rigtig mange, som har set det.  De sendte det lige pludselig(et indslag med Kurt) fra Black Friday, og så ringede de og ville lave flere film. Og vi skal også lave flere næste år. Der er mange, som siger goddaw nu, som jeg ikke kender”, fortæller han.

Hvordan oplevede du, at du lige pludselig var kommet på Natholdets sendeflade?

”Vi på vej til maskinstationernes årsmøde, og så sad vi snakkede, og så sagde de pludselig, at du er jo på Natholdet. Så kunne vi se, at 300.000 har været inde og se det”, siger han og fortæller, at der nu kommer en video ud fast med ham filmet fra Ingemann Larsen, som derefter lægges ud, inden programmet kommer torsdag aften.

Er det så også noget, som du kan mærke på dine salgstal?

”Det ved jeg ikke, om jeg kan. Der er mange, der ringer nu og her. Det er nok på længere sigt, at det giver noget. Var vi ikke kendte hos Ingemann Larsen, så begynder vi da at være det nu. Det er ligesom at være på dyrskue og Agromek. Det giver ikke noget lige nu og her, men så er der en effekt senere”.  

En del af gimmicken er, at du giver en pølse. Spiser du selv mange pølser?

”Ja, det gør jeg da somme tider, men jeg spise nok hellere noget andet. Jeg kan da godt spise pølser. Da jeg var hos MI og var rundt til åbent Hus hele tiden, så blev jeg efterhånden træt af pølser. Det her er Tican pølser fra Thisted. Det er lokale pølser og de laver nogle gode pølser”.

Nu giver du jo tips til weekenden. Hvad skal der ske i din weekend?

”Det bliver stille og roligt. Vi skal passe børnebørnene”.

 

 

 

 

 

Faktaboks

Kort om Kurt Jacobsen

  • Sælger hos Ingemann Larsen siden 2015.
  • Har arbejdet 25 år i branchen. Startede med at sælge minkmaskiner. I dag er hans primære område gyllevogne, men sælger af og til også en rive og en del Krone-udstyr.  
  • Ville ikke vide, hvad han skulle lave, hvis han ikke skulle handle med det særlige folkefærd landmænd, siger han.
  • Bor ca. 10 km syd for Thisted og har 29 km til arbejde.  Er møj rundt i landt. Gør en del i gyllevogne. Somme tider en rive og en del Krone maskiner. Der ryger os nogle harver og sådan en gang imellem.
  • I fritiden er han med i en smedegruppe, der smeder alle mulige ting dateret til vikingetiden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.