Kverneland fremviser alle maskinerne - inklusiv en verdenspremiere

I samarbejde med sine forhandlere byder Kverneland velkommen til stor markdemonstrationsdag.

Store Agrodag kalder Kverneland deres store markdemonstrationsdag, som afholdes tirsdag 21. juni. I samarbejde med sine forhandlere fremviser Kverneland det komplette produktprogram på markerne ved Lundsgaard Gods, meddeler koncernen i en pressemeddelelse.

På dagen fremvises bla. den nyudviklede skårlægger 53100MT som har verdenspremiere på dagen. Også kvernelands såmaskine U-drill 6000PLUS og selvkørendesprøjte iXdrive vil være at se på dagen.

Ud over at vise deres maskiner frem vil Kverneland også gerne inspirere danske landmænd til en bedre kvælstoftildeling i vækstsæsonen. Derfor vil der være et indlæg om det nye CropSat kvælstoftildelingsværktøj fra Seges.

Store Agrodag finder sted tirsdag 21. juni på Lundsgaard Gods ved Kerteminde. Tilmelding til arrangementet skal ske hos den lokale Kverneland-forhandler senest mandag 13. juni.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.