Kverneland i stor præsentation: Se maskinerne her

Ny sprøjte, plove til de helt store traktorer og en lang række nyheder præger nyhedslisten hos Kverneland.

Kverneland har mere eller mindre sat holdet til årets Agritechnica.

I hvert fald har den norske maskinproducent med japanske ejere i ryggen netop præsenteret en lang række produktnyheder i det, som de selv kalder for deres pre-Agritechnica-event.

Ny rundballepresser

Kapaciteten bliver øget med Kvernelands nye rundballepresser med fastkammer 6500F. Den er udstyret 18 ruller i kammeret mod 17 i de gamle modeller. Et nyt hydraulisk system står for at sikre høj og ensartet kvalitet på ballerne under alle forhold. En ny rotor er med til at øge kapaciteten.

Der er dog også gammel teknik med om bord. Rullerne i kammeret og komponenter til drivlinjen kommer fra Kvernelanhs FastBale-koncept.   

Nye river - 9670S Evo + Vario

Her byder Kverneland på to nye river med arbejdspredde på  6,65 og/eller 7,85 meter.

Kombi-såmaskine

Med såmaskinen E-drill maxi plus sikrer man sig en såmaskine, der er velegnet til at så to typer såsæd på en gang eller, hvor du kan have gødningen med under såningen.

Såmaskinen er iøvrigt fuldt Isobus kompatibel og kan bruges på traktorernes egne terminaler.

Stubharver med arbejdsdybde ned til 35 cm

Kverneland byder også på stubharveserien Enduro og Enduro Pro, der både kan bruges til øverlig harvening eller ned til dybder på 35 cm i Enduro Pro-versionen. Arbejdsbredderne går fra tre til fem meter.

Trailersprøjten vokser

I de senere år har Kverneland introduceret trailer-sprøjteserien iXtrack. Først var det i T3-størrelsen, ved nytår kom T4 og ved dette års Agritechnica kommer T6-udgaven med tankstørrelser op til 7.000 liter.

Isobus breder sig

Under præsentationen bryster Kverneland sig også med nu at kan tilbyde Isobus på alle arbejdsgange i marken. Seneste skud på stammen er Isobus til Turbo-harver.

Kombinerer høj fart på sprederen med variabel tildeling

Kverneland er nu klar til at ekvipere TLX Geospread gødningssprederne med det nye system Multirate, der skal øge farten og præcisionen på variabel tildeling af gødningen.

Alt efter forholdene kan systemet køre med op til otte sektioner samtidig. Systemet introduceres på sprederne allerede fra september i år, oplyser Kverneland.

Nye vendeplove

Kverneland er selvfølgelig også klar med en række opdateringer i deres store plovprogram. Bl.a. er Kverneland klar med vendeplovene 2300 S, 3300 S, 3400 S.

Et af udviklingstrinene sker under transport, hvor plovene er designet til at køre som trailer, så de kommer lettere og sikre rundt i svingene.

I marken er plovarmene forstærket, så ploven lettere kan klare strabadserne under pløjningen.

Plovene har også fået nye navne, der symboliserer, at jo højere nummeret er, jo større traktor kan du sætte foran den.

Eksempelvis egner 3400 modellerne sig til traktorer på op til 350 hk, oplyses det.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.