Læs i TraktorTech: En moderne Volvo BM du ikke kan købe

Det svenske traktormærke forsvandt for mange år siden. For at få PR har nogle svenskere bygget en 2016-version. Og det går helt godt.

Mandag er der et nyt TraktorTech på vej ud i kioskerne og til TraktorTechs trofaste abonnenter.

De kan bl.a. læse om noget så sjældent som en up to date Volvo-traktor.

Den svenske reservedelsvirksomhed Olssons har nemlig fået skabt sig en rigtig slagkraftig PR-maskine, som rigtig mange traktorentusiaster gerne vil have fat i. Folkene fra Ellös på Sveriges vestkyst nord for Gøteborg har nemlig selv designet en Volvo BM, som de har givet modelbetegnelsen Volvo BM 7664.

Den har nu fået så stor gennemslagskraft, at specielt udenlandske kunder efterspørger en decideret serieproduktion.

Visionen har været at bygge en 2016 model ud fra, hvordan folkene fra Olssons forestiller sig, at den havde set ud, hvis Volvo BM stadig producerede traktorer den dag i dag.

Læs også i det nye TraktorTech:

 

Udover denne specielle traktor kan du bl.a. se en meget, meget overdimensioneret maskinpark på en fremtidsfarm på 81 hektar… få de seneste billeder af Læsernes Traktor, hvor arbejdet er kommet godt i gang.

Du skal heller ikke gå glip af besøget hos Kverneland-fabrikken i Kerteminde, hvor japansk kultur har betydet kvantespring i produktionen.

I de her år taler vi meget om selvkørende maskiner og robotter. Det er ikke godt at vide, hvordan maskinparken anno 2020 ser ud – men faktisk er tankerne og ideerne mange år gamle, viser vores tilbageblik i vores store Classic artikel.

Du kan også læse meget mere om hovedpersonerne i vores nye mini-serie Piloterne her på landbrugsavisen.dk

Og så har vi selvfølgelig en masse maskinnyheder – eks. verdens stærkeste finsnitter – og meget andet godt til jer.

Sådan får du fat i TraktorTech

Mangler du et abonnement? Så går ind på vores abonnement-tilmelding.

Du kan også købe magasinet hos en række kiosker og forhandlere over hele landet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.