Læssemaskiner: Producent fylder hul med 4,5 ton stål
Tobroco-Giant har indtil nu ikke haft minilæssere omkring de 4,5 ton. Det ændrer virksomheden på med en helt ny serie på ni modeller. De første to vises på Agritechnica.

Tobroco-Giant fremstiller minilæssere på helt ned til 750 kg og op til 6,0 ton. Trods det pæne spænd har virksomheden haft et hul mellem 3.300 og 5.600 kg. Det hul lukker Tobroco-Giant nu med en helt ny serie af læssere omkring de 4.500 kg.

Serien kommer til at bestå af ni modeller, hvoraf de to første får premiere på Agritechnica om et par uger. Serien, der kommer til at hedde G4500, starter ved 4.200 kg for basisudgaven, og topper ved 4.800 kg, oplyser Tobroco-Giant i en pressemeddelelse.

Høj tiplast

G4500 udmærker sig ved at være ret stabil. Afhængig af variant vil G4500 med Z-læssearm have en statisk tiplast på mellem 3.500 og 4.000 kg. Det er endda muligt at få G4500 i en X-tra udgave, hvor tyngdepunktet er lavere. Her når serien helt op på 5.000 kg.

Motormæssigt bliver der tre forskellige udgaver at vælge mellem - alle fra Kubota. Den mindste er på 50 heste og bruges allerede på andre modeller i kataloget. De to større udgaver på henholdsvis 66 og 74 hestekræfter er nye og har begge en DOC-katalysator og DPF-filter for at overholde Stage V-kravene.

Tobroco-Giant vil offentliggøre flere oplysninger om den nye serie, når den lanceres på Agritechnica.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.