Landbrugs-laboranter kåret som gazelle-virksomhed
Al-North har haft vækst i fire år i streg.

Laboratorievirksomheden Al-North med fokus på landbrugssektoren er blevet kåret til gazellevirksomhed af dagbladet Børsen.

Dette sker på baggrund af de seneste fire års vækst i Danmark.

»Vores succes skyldes en kombination af stor konkurrencekraft fra vores tyske laboratorier og dedikerede danske medarbejdere, med et solidt kendskab til det danske marked. Vi tilbyder en bred vifte af analyser indenfor landbrug, fødevarer, vand og miljø, så vi har været i stand til at udvikle vores forretning i flere retninger, hvilket har givet os et solidt fundament for fremtidig vækst,« udtaler Market Manager Esben Kongsgaard Jensen.

Al-North blev grundtlagti Danmark i 2008 som salgsselskab for de tyske laboratorier, der ejes af Agrolab Group.

De laver analyser i flere forskellige felter i landbruget. Dette kunne eksempelvis være indenfor grovfoder, husdyrgødning eller pesticider i korn, frugt og grønt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.