LandbrugsAvisen på verdens største indendørs udstilling

Skal du ikke selv på Agritechnica, så følg med her på landbrugsavisen.dk, hvor vi fra søndag dækker den tyske maskinudstilling og giver dig alle nyhederne fra Hannover.

Det kan næppe være en overraskelse. Men i tilfælde af, det er gået nogen næsen forbi, så er det på søndag, at Agritechnica i Hannover igen slår dørene op.

Udstillingen, der er verdens største indendørs udstilling overhovedet, rummer samtlige nyheder og tendenser i maskin- og markbruget. Ja, stort set alt, der har en snært at teknik over sig, vil du kunne finde på udstillingen.

Heldigvis er afstanden fra Danmark til Hannover overskuelig, så der er rig mulighed for selv at besøge udstillingen. Men skal du ikke selv på Agritechnica, så følg med her på landbrugsavisen.dk og landbrugsavisen.dk/maskiner, som fra på søndag dækker udstillingen massivt i tekst, billeder og video. Vi giver dig de spændende nyheder, sætter fokus på branchen og giver vores bud på tendenser fra Hannover.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.