Landbrugsged mod nye højder

New Holland har opdateret den kendte W80C hjullæsser med ny Stage V motor og længere arm.

New Holland introducerer nu en opdateret udgave af producentens seks ton gummiged, som er specifikt målrettet landbruget. Sammen med opgradering til Stage V motor introduceres en række tilføjelser og udvidelser i det nuværende produktprogram.
Hjullæsseren New Holland W80C får først og fremmest Stage V FPT-motor med lavere forbrug til det danske marked, men væsentligt er ikke mindst, at armen er 37 cm længere end den nuværende ZB arm – og det giver en rækkevidde i strakt arm på yderligere 20 centimeter. Dermed når skovlen op i tre meter, hvilket er en fordel ved f.eks. fyldning af en fodervogn eller en trailer.

Hydraulisk skifte

Ud over den lange arm er det nu også muligt at vælge et Euro hydraulisk skifte, når man bestiller en ny maskine fra fabrikken. Det finder New Holland vigtigt, da W80 hos mange kunder arbejder sammen med en traktor med frontlæsser eller måske endda erstatter denne, efterhånden som der opstår behov for at kunne løse flere læsseopgaver. Det hydrauliske skifte gør det muligt at anvende redskaber på flere forskellige maskiner. F.eks. kan skovlen fra traktorens frontlæsser også bruges på den kompakte hjullæsser.
I foråret 2021 vil der være demomaskiner til rådighed hos New Holland forhandlerne.

Faktaboks

Kort om New Holland W80C

  • Seks ton hjullæsser nu med Stage V motor.
  • 37 cm længere arm, så den nu når op i tre meter.
  • Mulighed for hydraulisk skifte.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.