Landets største maskinforhandler skifter topchef
Semler Agros direktør Kim Rasmussen stopper for at hellige sig post i Semler Gruppen.

John Deere-forhandleren Semler Agro med ti afdelinger og omkring 200 ansatte har fra i dag fået ny øverste chef.

Koncernen bag Semler Agro, får nemlig adm. direktør Kim Skovgaard Rasmussen, tilbage til 100 pct. fokus på hans rolle som viceadm. direktør for hele Semler Gruppen, som han også har varetaget, mens han været direktør for Semler Agro.  

I stedet forfremmes den 46-årige driftsdirektør Morten Buus fra Nr. Bjert ved Kolding til ny adm. direktør blot et lille år efter, at han blev ansat på den post efter en mangeårig fortid i bilbranchen, bla. som selvstændig bilforhandler med flere afdelinger i Kolding, Horsens og Haderslev.

”At jeg nu får denne her mulighed er jeg glad og stolt over. Det bliver en meget spændende udfordring”, siger han til LandbrugsAvisen Maskiner og afviser, at han dermed vidste, at det var en kortvarig læretid til direktørposten, han sagde ja til ved årets indgang.

Semler er på vej mod første overskudMaskiner Fredag 22. september 2017 · 15:12

”Det var ikke en officiel plan, jeg kendte til. Men de har nok skullet se mig an”, siger han og kalder det for en meget spændende udfordring.

”Vi er stadig en ung virksomhed i branchen, men vi har masser af ambitioner og værktøjer, der gør, at vi også får succes på den lange bane”, siger han.
 

Makkerpar med salgsdirektør
I forbindelse med ledelsesrokaden får salgsdirektør Lars Frederik Henningsen frigivet tid og ressourcer til at hellige sig salgsdelen 100 pct. hos landets største forhandler af landbrugsmaskiner.

" Jeg føler, at vi med Morten Buus som CEO og Lars Frederik Henningsen som salgsdirektør har sammensat en direktion, der kan fortsætte med at skabe de innovative løsninger for kunderne, som vi er kendt for hos Semler Agro. Samtidig beholder vi branchekendskabet på nøglepositionerne, som er afgørende for at kunne udvikle forretningen til at passe til behovet i branchen, siger afgående direktør, Kim Skovgaard Rasmussen i en pressemeddelelse.

Den fremtidige direktion i Semler Agro, salgsdirektør Lars Frederik Henningsen og CEO Morten Buus, kommer dermed fremover til selv at referere til bestyrelsesformanden i Semler Agro, og Semler Gruppens koncerndirektør, Jens Bjerrisgaard.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.