Landmænd med til udviklingen af Kverneland-sprøjte
Den nye trailersprøjte fra Kverneland, iXtrack T3, har et kompakt design og tankvolumen fra 2.600 til 3.200 liter.

LandbrugsAvisen - Agritechnica.

Kverneland viser på Agritechnica den nye trailersprøjte Kverneland iXtrack T3, som tilsyneladende er så ny, at den ikke optræder i Kvernelands officielle pressemateriale. Den kommer i to størrelser på 2.600 og 3.200 liter.

»Den nye iXtrack er udviklet i samarbejde med landmænd, og vi har haft fokus på et kort, lavt og kompakt design i kombination med de nyeste teknologier og stor brugervenlighed«, siger produktchef hos Kverneland, Norbert Paulus, der tilføjer, at den også er begavet med nyeste generation af iXclean Pro systemet. Alle funktioner kan styres fra traktoren.

Bommene, der er i aluminium eller stål, kommer i flere varianter fra 18 til 30 meter. Aluminiumsbommene er på 21 og 24 meter.

Sprøjtens transportbredde er på 2,55 meter. Højden er 3,20 meter, og produktchefen fremhæver også sprøjtens lave tyngdepunkt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.