Landsskuet hædrer præcision og brugervenlighed
CowConnect og HiSpec Danmark hædret for at gøre kvægfodringen nemmere og mere præcis, mens Valtas nye armlænsbetjening snuppede sølvet for sin brugervenlighed

Det var dataudveksling, fodringsnøjagtighed og brugervenlighed, der blev hædret ved Landsskuets uddeling på åbningsdagen af de eftertragtede nyhedspriser.

Guldet gik til Jesper Mortensen og Bjarke Sørensen for deres enkle og cloudbaserede foderstyringssystem CowConnect, som udveksler data direkte med DMS og gør fodringsnøjagtighed til en sport på bedriften. Formelt gik prisen til Stenderup, hvor CowConnect udstilles på Landsskuet. Du kan læse meget mere om CowConnect på kvægsiderne i LandbrugsAvisen, der udkommer i dag.

HiSpec Danmark ved Erik Dahl løb med sølvet for sin NIR-online-analyse til tørstofkorrigering af energiindholdet i fuldfoderet til kvæg. Analysesystemet gør det i lighed med CowConnect det også muligt let og omgående at udveksle data med DMS og styre fodringsnøjagtighenden.

Bronce gik til Valtra ved Holmsland Maskinforretning, hvor indehaver Arne Nielsen sammen med Arne Spejlborg fra Valtra modtog prisen for den nye armlæns-betjening til Valtra-traktorerne, som letter betjeningen af såvel traktor som tilkoblede redskaber markant.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.