Lav vægt og stor kapacitet i ny Joskin
Den belgiske producent, Joskin, viser den nye frakørselsvogn, Silo-Space 2.

LandbrugsAvisen - Agritechnica.

For kort tid siden under Agritechnica Preview måtte man kun se computertegninger af Joskins nye frakørselsvogn. Men nu står den nye Joskin Silo-Space 2 endelig i fuld figur på Agritechnica.

Joskin Silo-Space 2 er ifølge producenten kendetegnet ved lav vægt og stor kapacitet.

»Vi har fundet plads til lidt flere kubikmeter ved at forhøje selve kassen, ligesom vi har ændret den skrå vinkel på vognens front fra 10 grader til 20 grader, hvilket har givet lidt ekstra volumen«, lyder det fra salgschef hos Joskin, Valeri Bailly.

Alt efter model og om de er to-akslede eller tre-akslede, kommer Silo-Space 2 vognene til at rumme mellem 44 og 54 kubikmeter - eller mellem 48 og 59 kubikmeter med top.

Hele manøvren med den 800 kilo lavere vægt og den større volumen i forhold til forgængeren er lykkedes ved at gøre chassis’et lavere, så man har kunnet gøre ladet højere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.