Lej en Deutz-Fahr for 130 kroner i timen

Deutz-Fahr vil leje en populære traktormodel, Deutz-Fahr 7250 TTV ud for 130 kr. pr. time.


Hvis du mangler traktorkapacitet i højsæsonerne eller vil afprøve en Deutz-Fahr i en længere periode, inden du investerer, så lancerer MONI Worldwide nu et lejekoncept, hvor man kan leje en Deutz-Fahr 7250 TTV med 247 hestekræfter k til 130 kr. pr. time.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra 

Lejeprisen er inklusive abonnement på GPS RTK. Dertil skal lægges et månedligt grundgebyr på 5.000 kr, og man skal køre mindst 400 timer i en periode på tre til ni måneder.
Konceptet gælder alene for Deutz-Fahr 7250 TTV, der med sine 247 hestekræfter og store udstyrsniveau er blevet en af Danmarks mest solgte traktormodeller i år.

Med konceptet imødekommer MONI Worldwide et ønske fra Deutz-Fahr forhandlerne, der i stigende omfang oplever, at kunderne efterspørger muligheden for at leje traktorer i højsæsonerne.

Adm. direktør Henrik Hansen forventer stor efterspørgsel efter lejetraktorerne.

- Nu skal man jo altid passe på med, hvad man påstår, men jeg tror, det er Danmarks billigste lejepris, så vi har bestilt ret mange 7250’ere på fabrikken for ikke at skuffe vores kunder, hvis de gerne vil leje en, siger Henrik Hansen.

Traktorerne ejes af MONI Worldwide, men udlejes via de lokale Deutz-Fahr forhandlere. De vil typisk indgå i MONI Worldwides lejeflåde i en periode på to-tre år og vil så blive solgt til de lokale forhandlere i Danmark eller et af de andre markeder, MONI Worldwide arbejder på.


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.