Lemken melder om stabilt salg
Mens den tyske maskinbranche havde tilbagegang i 2019, melder Lemken om stabile forhold og en omsætning på 280 millioner euro.

Mens den tyske landbrugsmaskinbranche sidste år havde en tilbagegang på tre procent, er der nu glæde på direktionsgangene hos redskabs- og maskinproducenten Lemken, som sidste år omsatte maskiner og redskaber for 380 millioner euro. Dermed holder den tyske producent et stabilt niveau i forhold til tidligere år.

Ifølge en pressemeddelelse fra familievirksomheden Lemken eksporterede producenten sidste år omkring 77 procent af maskinerne.

Men 2019 var ikke et af de nemme år. Efter at salget var rigtig godt de første to kvartaler, dykkede salget i takt med, at mange landmmænd kæmpede mod vanskelige vejrforhold.

Salget i Frankrig, som er Lemkens største eksportmarked, endte dog alt i alt med at være vokset med 26 procent og tegner sig i dag for 15 procent af Lemkens totale salg. Generelt var der en mindre stigning i salget i Vesteuropa, mens producenten konstaterede et noget lavere salg i Central- og Østeuropa.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.