Lemken optimerer juvelerne

Både ploven Lemken Diamant og den kompakte tallerkenharve Lemken Rubin vises i opdaterede versioner.

Lemken stiller sjældent op på en landbrugsmesse uden nye maskiner til jordbearbejdning, og på dette Agromek finder man blandt andet en ny variant af ploven Lemken Diamant og en ny kompakttallerkenharve, Lemken Rubin.

Diamant 16 VT On Land byder på hydraulisk vægtoverføring op til 1.100 kg. Det overfører vægt til traktorens bagaksel for bedre trækkraft. Og dertil et ifølge producenten kraftigt og funktionssikkert vendesystem.

"Men det, som mange vil finde mest interessant er, at den nye her er udviklet, så den kan køre med tvillinghjul. Og så har den et landhjul, der er hydraulisk dybdeindstilleligt", siger områdesalgschef Nis Peter Albrechtsen, Lemken Skaninavien.

Lemken Rubin 10 KÜ er navnet på den kompakttallerkenharve, som vises på standen med 645 X 6 millimeter disce.

Den har mulighed for hydraulisk dybdeindstilling og kommer i arbejdsbredder fra 2,5 til 7 meter.

Emneord agromek

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.