Lille Claas fandt vej til Agromek
Atos-serien, som blev lanceret forrige uge i Italien, pryder Claas’ stand på Agromek og byder på trækkraft fra 76 til 109 hestekræfter.

Der gemmer sig 109 specielle hestekræfter på LMB Danmarks stand på Agromek. I forrige uge lancerede Claas Atos-serien på den italienske Eima-udstilling, og et eksemplar fra den nye serie er hastet til messecenteret i Herning, hvor den nu står udstillet.

Atos er resultatet af et samarbejde med italienske Same Deutz-Fahr Group, som leverer motor til serien. Og Atos dækker faktisk over to serier: Atos 300 med tre modeller og firecylindrede motorer, og Atos 200 ligeledes med tre modeller, men med trecylindrede motorer. Eksemplaret på Agromek er den største i serien i form af Atos 350, der topper effekturven med sine 109 heste. I bunden ligger Atos 220 med blot 76 hestekræfter.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

SDF-motorerne er på henholdsvis 2,1 og 3,8 liter. Transmissionen er mekanisk med to- eller tretrins powershift. På Atos 350 lander man på hele 60 gear i hver retning, hvis traktoren leveres med krybegear.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.