Lille Massey får ny to-trins powershift
Når Massey Ferguson sender sin nye MF 4700 M-serie på marked bliver det med muligheden for en ny Dyna-2 transmission, som blandt andet kan har automatisk tilpasning af gearene og "brake-to-neutral".

Agco-ejede Massey Ferguson har lanceret nye modeller i MF 4700 M-serien. Der gemmer sig tre af slagsen på 82, 92 og 100 hestekræfter, og de tre nye modeller afløser den nuværende MF 4700-serie, oplyser Massey Ferguson i en pressemeddelelse.

Ændringerne ligger hovedsagelig i transmissionen, hvor den nye MF 4700 får en ny Dyna-2 transmission. Betegnelsen er ny og dækker over en to-trins powershift-transmission med seks gear og to gearområder - i alt 24 frem og 24 bak. Transmissionen er et tilvalg til den 12x12 trins standard transmission, men vælger man Dyna-2, får man speedmatching som standard. Det betyder, at transmissionen selv finder det bedst egnede gear af de to powershift-gear, når man skifter op og ned mellem de seks gruppegear. Samtidig sender Dyna-2 traktoren afsted med 40 kilometer i timen ved 1.850 motoromdrejninger.

Som ekstraudstyr kan du også tilvælge brake-to-neutral, der kort og godt betyder, at du kan bremse traktoren ned til stilstand blot ved at træde på fodbremsen - og på samme måde koble til igen ved at slippe bremsen.

MF 4700 M-serien er, hvad Massey Ferguson kalder en Medium specificeret traktor - altså et lavere udstyrsniveau i forhold til de øvrie traktor-serie, der slutter med et S.

Serien kan både fås med og uden kabine (gælder ikke den største model) og følger i fodsporene på MF 5700 M-serien, der blev lanceret på Agritechnica sidste år.  Motormæssigt får MF 4700 M en tre-cylindret Agco power Stage V motor på 3,3 liter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.