LIVE: Se køer hjemme fra sofaen
Følg bedømmelsen af Dansk Holstein hjemme fra sofaen.

»Åh, der er så langt til Herning! Men jeg ville nu gerne se de køer«

Sidder du med disse tanker lige nu, så slap af, lav en kop kaffe og hop ind på danskholstein.dk

Raceforeningen transmitterer nemlig bedømmelsen live på hjemmesiden og hos LandTV og Maskinbladet.

»Dyrskue og bedømmelser opleves bedst ved at være tilstede ved ringen, men vi ved også, at der er mange interesserede, som ikke har mulighed for at være i Herning eller overvære alle bedømmelser. De får nu chancen for at følge med via computeren eller smartphonen,« siger avlskonsulent Keld Christensen fra Dansk Holstein.

Live-sendingen fra bedømmelsesringen i Hal Q begynder med mønstringskonkurrencen onsdag kl. 13 og slutter, når Grand Champion-koen er udpeget onsdag aften.

»Det er et forsøg, som vi har fået flere opfordringer til at sætte i værk. Vi ved ikke, hvor mange, der vil benytte tilbuddet, men perspektivet er, at vi både kan nå ud til gæster, der er lige i nærheden på Agromek, kolleger hjemme på gårdene samt interesserede ude i verden,« siger Keld Christensen.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Følg bedømmelserne

www.danskholstein.dk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.