Lokkede med rejse og solgte 42 traktorer
Valtra lokkede i efteråret med en gratis rejse til Finland, hvis der blev handlet traktor før nytår. Kampagnen kom i mål med 42 solgte traktorer.

Køb din traktor før nytår, og kom på traktor-rejse til Valtra-fabrikken i Finland.

Sådan lød et af elementerne i den kampagne, Valtra kørte i efteråret 2017 for at få solgt så en række traktorer med 2017-udstyrspakke, inden de nye EU-regler trådte i kraft til nytår.

Kampagnen kom helt i mål, fortæller Arne Spejlborg fra Valtra-teamet hos Agco Danmark i forbindelse med traktorrejsen til Valtras fabrik i Suolathi inde i midten af Finland i sidste uge.

»Det er gået rigtig godt. Alt i alt har vi lavet en kampagne, hvor vi har solgt 42 traktorer på kampagnen. Sådan en tur er ikke altafgørende, men det er et ekstra krydderi, der måske lige er med til at gøre, at man får handlet på den side af årsskiftet«, siger han.

Kom i mål

Dermed var kampagnen stærkt medvirkende til, at Valtra i 2017 hoppede en plads op på listen over flest indregistrerede traktorer med en stigning i markedsandelen på 1,2 procentpoint. Agcos finskproducerede traktor indtager nu femtepladsen med næsten hver 10. indregistrerede traktor i Danmark over 30 kw, hvilket er bedre end målsætningen for året.

»Det kan jo aldrig blive for højt. Vi vil jo gerne sælge så mange traktorer, som det overhovedet er muligt. Men for vores mål for hele året har vi solgt mere end forventet«, siger han med et smil.

Faktaboks

Valtras traktorsalg

  • Solgte 188 traktorer i 2017
  • Fremgang på 57 traktorer
  • Markedsandel på 9,8 pct. for traktorer over 30 kw
  • Salg på 42 traktorer på særlig kampagne på 2017-modeller

Kilde: Valtra og ND Data

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.