Lollik med stort L bliver chef for ny Semler-afdeling

Afdelingsleder netop tiltrådt for ny John Deere-forhandler på Lolland.

Det bliver med lokale kræfter i spidsen, at Semler Agro nu går efter at vinde terræn på Lolland og Falster.

I starten af september åbnede Semler en ny afdeling udenfor Sakskøbing, da John Deere-forhandleren netop har overtaget rettighederne til at forhandle John Deere i området.

Ifølge en pressemeddelelse kommer 36-årige Daniel Allerup Sørensen selv fra nærtliggende Maribo, hvor han er født, opvokset og bosat.

 ”Jeg er lollik med stort L, og jeg glæder mig til, at jeg sammen med gode kollegaer får sat Semler Agro på landkortet. Det er på Lolland-Falster, jeg føler mig bedst tilpas og her, jeg hører hjemme. Derfor glæder jeg mig også til, at jeg nu fremadrettet kan forene arbejds- og familieliv her,” siger den nye afdelingsleder i en pressemeddelelse.

Han kan på sin vis siges at være rekrutteret internt, da han i 17 år har arbejdet med salg af biler og reservedele indenfor Selmer Gruppens eget bilmærke Volkswagen.

Daniel Allerup Sørensen betoner, at der er flere ligheder fra bilbranchen, som han kan trække med over i sin nye branche.
”Jeg vil selvfølgelig tage min læring omkring køb, salg, finansiering og leasing med mig, men det, jeg især vægter højt, er mit gode forhold til kunder og teamwork gennem kollegaer og medarbejder. Jeg kan lide at yde den bedst mulige service og etablere lange kundeforhold. Det er også det, der i sidste ende er med til at gøre vores tilstedeværelse synlig, nærværende og lokal,” siger han.

Det nye værksted og salgskontor ved Sakskøbing fører alle Semler Agros fire brands, John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky.

Udover den nye afdeling er nærmeste Selmer Agro-lokationer i Næstved og Odense. Efter åbningen af den nye afdeling og opkøbet af Herborg Maskinforretning dækker Selmer Agro i dag hele landet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.