LU vil gøre unge til bedre ledere

LandboUngdom lancerer ny efteruddannelse til unge virksomhedsledere.

Nyuddannede virksomhedsledere og agrarøkonomer kan på LandboUngdoms stand på Agromek høre mere om et helt nyt uddannelsestilbud fra LandboUngdom. Et tilbud kaldet FutureFarmers’15, som skal hjælpe de unge med at lægge en karriereplan og tænke på, hvordan de vil agere i rollen som virksomhedsledere der driver landbrug.

»Alle rapporter snakker om at man skal udvikle dygtige ledere, og vi gør noget ved det,« siger Mads E. Mortensen, medlem af LandboUngdoms landsledelse.

Hidtil har mulighederne ligget i at deltage i erfagrupper, men nu har LandboUngdom altså udviklet en pakkeløsning, hvor man mødes seks gange om året, hvoraf to af møderne er med overnatning.

På møderne vil facilitatorer styre møder og diskussioner med henblik på lederudvikling, der tager udgangspunkt i den enkelte. Det vil sek i hold à 12 personer.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Uddannelsen er udviklet i et samarbejde mellem LandboUngdom og Akademiet.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.